Marc Lubach is topkapper en -visagist en werkzaam voor televisie, magazines, shoots en couture shows. Daarnaast is hij beauty editor bij Talkies Magazine Nederland, geeft hij workshops én heeft hij zijn eigen salon in Enschede.

Na een opleiding in Parijs, gaat Marc eerst aan de slag als make-up artist bij Estée Lauder en daarna als Hoofd Maquilleur Benelux voor Chanel. Op 26-jarige leeftijd besluit hij zelfstandig verder te gaan. Eén van zijn grootste drijfveren is om de persoonlijkheid van de vrouw te accentueren – hij staat er dan ook om bekend dat hij hij ’the art of making an impression’ perfect beheerst.

MARC’S FAVORITES

Hieronder vind je Marc zijn favoriete adressen en producten.

Squalan

Onlangs heb ik de het merk Squalan ontdekt, een merk van twee Amsterdamse vriendinnen die de ideale huidverzorging niet konden vinden. Deze skincare bevat een stof die van nature voorkomt in de huid en daardoor reageert elke huid er goed op. Exit met huidproblemen dus. Deze producten geven je weer een strakke en gezonde huid!

squalan.com

Colorescience

Colorescience tilt beauty naar een hoger niveau met haar luxe all-in-one zonbescherming, huidverzorging en make-up. Dit op basis van mineralen mét veel pigmenten en voedende bestanddelen, in lichte formules. Niet voor niets is het merk award winnend! En het wordt zelfs aangeraden door artsen. Want deze cosmetica verbetert je look niet alleen vandaag; het werkt ook actief aan je schoonheid voor morgen, volgend jaar en daarna.

colorescience.nl