MARC’S FAVORITES

Hieronder vind je Marc zijn favoriete adressen en producten.

colorescience

Colorescience tilt beauty naar een hoger niveau met haar luxe all-in-one zonbescherming, huidverzorging en make-up. Dit op basis van mineralen mét veel pigmenten en voedende bestanddelen, in lichte formules. Niet voor niets is het merk award winnend! En het wordt zelfs aangeraden door artsen. Want deze cosmetica verbetert je look niet alleen vandaag; het werkt ook actief aan je schoonheid voor morgen, volgend jaar en daarna.

colorescience.nl

iDDNA

Ouder worden is zo erg niet meer dankzij iDDNA! Want zij helpen ons onze schoonheid te behouden, dankzij de allereerste anti-aging behandeling die gebaseerd wordt op je eigen DNA en levensstijl. De experts van iDDNA® bestuderen je levensstijl, persoonlijke behoefte en je DNA om op basis daarvan de juiste diagnose te kunnen stellen en het meest geschikte therapieplan te maken voor je huid. Dit plan adviseert welke anti-aging behandeling je zou moeten volgen en wat de beste therapie-intensiteit is, passend in jouw leven. Er zijn al meer dan 110 miljoen gepersonaliseerde mogelijkheden ontdekt – en dat worden er alleen maar meer!

id-dna.nl

Philip B

Alle producten van Philip B. zijn gemaakt op basis van pure botanische en essentiële oliën, in voor verzorgingsproducten ongehoord hoge concentraties. Het resultaat? Dat is glanzend haar en een stralende huid! Philip wordt geroemd om zijn visionaire aanpak en als pionier in de industrie van haar- en huidverzorging. Vogue Amerika is ook fan en schrijft: ‘Philip B.’s Four Step Hair & Scalp Treatment geeft je het haar van een heldin uit een sprookje – het haar waar je altijd al van droomde’.

philipb.com